Adopteer een Ezel

Tijdens onze doneeractie op Facebook kwamen we erachter dat onze ezels voor velen heel belangrijk zijn. Bezoekers, sympathisanten en bedrijven willen zich heel graag inzetten voor onze ezels en zich verbinden aan Het Ezelhuis. Zo ben ik op het idee gekomen van www.adopteereenezel.nl

Hoe mooi is het om met je gezin, vriendgroep, familie of bedrijf een ezel te adopteren. Iets extra’s te doen om de wereld vrolijker en beter te maken. Met jouw gezin, vrienden, familie of bedrijf “jouw” ezel te bezoeken en te knuffelen! Of wij naar jou toekomen? Mee te denken over maatschappelijke activiteiten waarvoor we onze ezels kunnen inzetten? Of mee te doen?

adopteer een ezel

Door een Stichting Vrienden van Het Ezelhuis op te richten kunnen we door de inkomsten van www.adopteereenezel.nl de noodzakelijke zorg aan onze ezels bieden maar ook een fijne oude dag garanderen. We kunnen dan ook zonder druk meer maatschappelijke activiteiten organiseren zoals bezoekjes aan instellingen of mensen en groepen met een beperking ontvangen. Voor iedereen die dat nodig heeft! Zo kunnen we in de toekomst ook de activiteiten van Het Ezelhuis afbouwen omdat onze ezels ouder worden. Toe te werken naar een ezelopvang. Dat hebben ze verdiend!